Sync Strings from Localazy

This commit is contained in:
bmarty 2024-04-01 00:17:18 +00:00 committed by github-actions[bot]
parent 5ee1b8f79b
commit 1e334891ab
73 changed files with 696 additions and 128 deletions

View file

@ -5,13 +5,13 @@
<string name="screen_chat_backup_key_backup_description">"Рэзервовае капіраванне гарантуе, што вы не страціце сваю гісторыю паведамленняў. %1$s."</string>
<string name="screen_chat_backup_key_backup_title">"Рэзервовая копія"</string>
<string name="screen_chat_backup_recovery_action_change">"Змяніць ключ аднаўлення"</string>
<string name="screen_chat_backup_recovery_action_confirm">"Пацвердзіце ключ аднаўлення"</string>
<string name="screen_chat_backup_recovery_action_confirm">"Увядзіце ключ аднаўлення"</string>
<string name="screen_chat_backup_recovery_action_confirm_description">"Ваша рэзервовая копія чата зараз не сінхранізавана."</string>
<string name="screen_chat_backup_recovery_action_setup">"Наладзьце аднаўленне"</string>
<string name="screen_chat_backup_recovery_action_setup_description">"Атрымайце доступ да зашыфраваных паведамленняў, калі вы страціце ўсе свае прылады або выйдзеце з сістэмы %1$s усюды."</string>
<string name="screen_key_backup_disable_confirmation_action_turn_off">"Адключыць"</string>
<string name="screen_key_backup_disable_confirmation_description">"Вы страціце зашыфраваныя паведамленні, калі выйдзеце з усіх прылад."</string>
<string name="screen_key_backup_disable_confirmation_title">"Вы ўпэўнены, што жадаеце адключыць рэзервовае капіраванне?"</string>
<string name="screen_key_backup_disable_confirmation_title">"Вы ўпэўнены, што хочаце адключыць рэзервовае капіраванне?"</string>
<string name="screen_key_backup_disable_description">"Адключэнне рэзервовага капіравання прывядзе да выдалення бягучай рэзервовай копіі ключа шыфравання і адключэння іншых функцый бяспекі. У гэтым выпадку вы:"</string>
<string name="screen_key_backup_disable_description_point_1">"Няма зашыфраванай гісторыі паведамленняў на новых прыладах"</string>
<string name="screen_key_backup_disable_description_point_2">"Калі вы выходзіце з сістэмы, то губляеце доступ да зашыфраваных паведамленняў %1$s усюды"</string>